| |
player | 24.09.2011 19:55:47 |

Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: Polska
Posty: 154 #773400 Od: 2011-9-13
| Ja sie zajadam parowkami bo na nic innego nie mam czasu uwielbiam je jesc ostatnio zjadam na raz cala paczke z biedronki bo to sklep jak wiemy dla biedoty ;D _________________ 73! Zdzichu F-C-U-K |
| |
player | 24.09.2011 19:59:43 |

Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: Polska
Posty: 154 #773404 Od: 2011-9-13
| no ja tylko takie jem te z biedronki _________________ 73! Zdzichu F-C-U-K |
| |
player | 24.09.2011 21:21:00 |

Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: Polska
Posty: 154 #773499 Od: 2011-9-13
| Parowki drobiowe? czytales ich sklad? polecam przeczytac bo one to chyba leżały kolo drobiu _________________ 73! Zdzichu F-C-U-K |
| |
player | 24.09.2011 21:31:52 |

Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: Polska
Posty: 154 #773517 Od: 2011-9-13
| ale nikt ci nie karze nie chcesz ze mna gadac to nie gadaj i tyle _________________ 73! Zdzichu F-C-U-K |
| |
sq5kgx | 25.09.2011 09:59:42 |


Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: KO01PG - Piotrek
Posty: 730 #773816 Od: 2011-8-29
Ilość edycji wpisu: 1 | To ja napiszę: Wczoraj na kolację było: kawa, flaszka Stock-a, ogórki, papryka i kiełbasa ...ale nie w formie podłużnej jak lubicie tylko pokrojone
A na śniadanie: kawa + papieros + pepsi _________________ Radio macht frei |
| |
sq5kgx | 25.09.2011 10:33:36 |


Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: KO01PG - Piotrek
Posty: 730 #773844 Od: 2011-8-29
| SQ6IUV pisze:
To ja założyłem temat "Nasze Ulubione Trunki" -> a Piotrka tam nie ma. 
A bo ja jestem anonimowy  _________________ Radio macht frei |
| |
sq5kgx | 26.09.2011 20:49:06 |


Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: KO01PG - Piotrek
Posty: 730 #774955 Od: 2011-8-29
| Ja jestem w innej sytuacji. Często wciągam mięso surowe. Same zalety - nie pozbywam się witamin, nie potrzeba ani grilla, ani ogniska, ani tłuszczu. Można odkryć zupełnie inne doznania smakowe.
Tylko nie przesadzajcie. Ja w pewnym momencie miałem chęć wciągnąć swojego psa. Wszak Bóg stworzył zwierzęta by je jeść. Powstrzymał mnie jednak smród od niego bo nie był kąpany z rok i bez przerwy łazi za jakimiś sukami. Na razie się mu upiekło _________________ Radio macht frei |
| |
sq5kgx | 28.09.2011 20:55:33 |


Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: KO01PG - Piotrek
Posty: 730 #776357 Od: 2011-8-29
| Ogonówka mi się źle kojarzy - to coś związane z ogonem   _________________ Radio macht frei |
| |
sp3vbf | 28.09.2011 21:16:43 |

Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: Piła i okolice
Posty: 46 #776377 Od: 2011-8-13
| Witam! Waśnie zakończyłem produkcję soku ,nalewki i dżemu z pigwy, cała kuchnia pachnie..., teraz tylko słoiczki się zagotują i fajrant. będzie jak znalazł do nocnych wojaży na pasmach przy herbatce lub.....   Pragnę dodać też że grzyby wysypały. Sowy czyli kanie oraz prawdziwki, podgrzybki i maślaki U nas tego mnóstwo! Pozdrawiam _________________ Vy73! Michał SP3VBF |
| |
sq5kgx | 28.09.2011 21:32:00 |


Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: KO01PG - Piotrek
Posty: 730 #776401 Od: 2011-8-29
| SP1AP pisze: Brawo Kris, to był "strzał w dziesiatkę"!!! 
Teraz to mi się dopiero źle kojarzy  _________________ Radio macht frei |
| |
sq5kgx | 28.09.2011 22:24:33 |


Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: KO01PG - Piotrek
Posty: 730 #776451 Od: 2011-8-29
| A ja myślę że jesteście trochę zboczeni  ...ale ja i tak bardziej _________________ Radio macht frei |
| |
sq5kgx | 02.10.2011 21:19:25 |


Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: KO01PG - Piotrek
Posty: 730 #778593 Od: 2011-8-29
| A ja uwielbiam tłuste jedzenie. Służy mi. Przy 1,76m ważę 84 kg i wyglądam jak Młody Bóg Nawet w pary mówią na mnie Belmondo z racji uroku osobistego. _________________ Radio macht frei |
| |
Pirania | 08.10.2011 20:26:42 |


Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: KO11IF
Posty: 427 #781730 Od: 2011-8-27
Ilość edycji wpisu: 1 |
Widzę Zbig że pilnie trenujesz. Jednak na tych z PKI będziesz potrzebował DUUUUUUŻY OGIEŃ ,DUUUUUUŻY KOCIOŁ i DUUUUŻO SMOŁY. |
| |
sq5kgx | 08.10.2011 20:33:38 |


Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: KO01PG - Piotrek
Posty: 730 #781735 Od: 2011-8-29
| Ale ci z PKI chyba są niejadalni ...jak niektóre grzyby  _________________ Radio macht frei |
| |
sq8bwh | 08.10.2011 21:00:23 |


Grupa: Użytkownik
Posty: 422 #781749 Od: 2011-8-28
| wszystkie grzyby są jadalne.. tylko niektóre jeden raz.. _________________
 |
| |
sq5kgx | 08.10.2011 21:31:54 |


Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: KO01PG - Piotrek
Posty: 730 #781767 Od: 2011-8-29
| Do jedzenia trzeba coś pić - ja umiem spirytus rozrobić  To bardzo łatwe: upijamy z butelki ile damy radę (zazwyczaj jest to około 10-20% zawartości i następnie uzupełniamy wodą. Miodzio  _________________ Radio macht frei |
| |
sq5kgx | 08.10.2011 22:20:01 |


Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: KO01PG - Piotrek
Posty: 730 #781800 Od: 2011-8-29
| A to się inaczej robi. Wtedy zamiast wodą uzupełnia się esencją  _________________ Radio macht frei |
| |
sp3vbf | 12.10.2011 20:04:22 |

Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: Piła i okolice
Posty: 46 #783927 Od: 2011-8-13
| Witam. Dzisiaj w czasie wizyty u znajomych byłem świadkiem wypieku ciasta w czasie 5 minut. Babka mi smakowała więc po powrocie do domu zrobiłem ją sam,chyba nie jest zła gdyż moje Panie wpisały ją do swojego zeszytu z przepisami. Podaję przepis i Wam , jest to idealne ciasto jeśli w domu pojawi się ktoś nieoczekiwany lub po prostu ma się chęć na małe co nieco. składniki: 3 jajka 8 łyżek cukru 6 łyżek oleju 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 1,5 (ja wolę 2) łyżeczki kakao 8 łyżek mąki
Całe jajka zmiksować z cukrem, następnie dodać mąkę i olej ponownie zmiksować. Następnie dodać proszek do pieczenia i kakao i zmiksować ponownie.Całość masy wlać do żaroodpornego naczynia (naczynie nie ma być smarowane tłuszczem). Piec w kuchence mikrofalowej 5 MINUT w maksymalnych nastawach temperaturowych. Całość polać lukrem lub czekoladą.
Życzę smacznego
Vy73! Michał SP3VBF _________________ Vy73! Michał SP3VBF |
| |
sp3vbf | 12.10.2011 20:43:11 |

Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: Piła i okolice
Posty: 46 #783953 Od: 2011-8-13
| Ps. W 5tej minucie wydawało mi się że ciasto jest wilgotnę wiec trzymałem w kuchence 6 minut . Wyszło trochę zbyt suche, więc te 5 minut jest krytycznym czasem wypieku. I jeszcze jedno w naczyniu było ok 1,5cm ciasta po wyrośnięciu jest 6cm babki.
_________________ Vy73! Michał SP3VBF |
| |
sp3vbf | 12.10.2011 22:05:33 |

Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: Piła i okolice
Posty: 46 #784023 Od: 2011-8-13
| no, widzisz...ale jak na 5 minut Hi ver2.0 to to samo z przyprawą do piernika przełożone powidłami, dużo lepsze Przyjmijmy że to baza do wariacji an temat "5minut ciacho i ja"
     _________________ Vy73! Michał SP3VBF |